Heb je vragen? Bel ons op het nummer: +32 (0)3 666 06 99
Bezoek ons magazijn: Villerslei 79, 2970 Schoten
Home

EPDM dakbedekking is sterk, flexibel en heeft een gemiddelde levensduur van 50 jaar.

Wordt naadloos gelegd (minder kans op lekkage)

Lange levensduur (gemiddeld 50 jaar)

Scheur en krimpvrij

ontdek de verschillen tussen EPDM en roofing

Afspraak maken

Geef aan wanneer het voor u uitkomt wanneer we volledig vrijblijvend langskomen om uw dak te bekijken en een offerte op te maken.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
DAKRUBBER SCHOTEN

EPDM of
roofing?

Plaatsing

Roofing: Roofing wordt via verlijming of via een zelfklevend of mechanisch te bevestigen systeem op het dakoppervlak aangebracht. Bevestiging via een gasbrander wordt echter het vaakst toegepast. Door de hitte wordt het materiaal vloeibaar en kan het goed hechten. Bij roofing zijn de naden tussen de verschillende stroken zichtbaar. Het is belangrijk dat deze goed gedicht worden. Anders ontstaan er zwakke punten die kunnen loskomen en lekken.

EPDM: wordt op maat gemaakt en kan daardoor in 1 stuk, naadloos geplaatst worden. Daardoor is er minder risico op lekken. De bevestiging gebeurt via verlijming of mechanisch. Epdm dakbedekking kan ook los geplaatst worden. De folie wordt dan op zijn plaats gehouden via een ballastlaag uit kiezels, grind, …

Levensduur en
onderhoud

Roofing: deze dakbedekking gaat gemiddeld 25 à 30 jaar mee. Hou er rekening mee dat je het regelmatig op lekkages en schade moet controleren. Wees ook voorzichtig telkens als je het dak beloopt..

EPDM: gaat langer mee dan roofing, gemiddeld 40 à 50 jaar. Een EPDM dak is ook heel onderhoudsvriendelijk en beloopbaar zonder risico op schade.

Groendak

Roofing: geschikt als onderlaag voor een groendak. Bij roofing moet wel een wortelwerende folie aangebracht worden om schade te voorkomen.

EPDM: ook EPDM dakbedekking kan gebruikt worden als onderlaag voor een groendak. In tegenstelling tot roofing, is EPDM van zichzelf al wortelbestendig.

DAKRUBBER SCHOTEN

Een offerte in drie stappen

Maak een afspraak

1

Binnen de 24 uur bellen we je op om je afspraak  te bevestigen  en nog wat meer info te  vragen.

We komen langs

2

We komen alles opmeten, de prijs berekenen, en informatie geven over wat je mag verwachten in duidelijke taal. Bij ons geen moeilijke termen waar je toch geen bal van snapt.

Je ontvangt de offerte

3

Nadien bezorgen we je via e-mail een duidelijke offerte. Is er nog iets onduidelijk of heb je nog vragen? Dan zijn wij steeds beschikbaar om verduidelijking te bieden!

Dakrubber Schoten

Een afspraak maken

Geef aan wanneer het voor u uitkomt wanneer we volledig vrijblijvend langskomen om uw dak te bekijken en een offerte op te maken.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.